Collectieve korting op je zorgverzekering via de NBF

Beste NBF-leden,

In dit bericht kunnen jullie alle informatie lezen over de premies en kortingen van de zorgverzekering voor 2018 die zijn bekendgemaakt door de partijen waar NBF-leden profiteren van collectiviteitskorting, OHRA en Meeùs Media (CZ en De Amersfoortse).

Meeùs Media
Meeùs Media is een tussenpersoon die voor de NBF de beste verzekeringen zoekt. Leden van de NBF kunnen via Meeùs gebruik maken van de collectieve regelingen bij zorgverzekeraar CZ en bij de zorgverzekering van De Amersfoortse (de laatste alleen in combinatie met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering). Meer informatie over het NBF-collectief bij Meeus Media is te vinden via http://nbf.meeus.com/.

Zorgverzekering van CZ – via de NBF voordelig verzekerd voor € 104,30 per maand in 2018

NBF-leden kunnen zich voor 2018 ook weer met collectiviteit verzekeren bij CZ via Meeùs Media. Ook leden die al bij CZ verzekerd zijn, kunnen gebruik gaan maken van de collectiviteitskorting. Op de speciale website https://www.cz.nl/collectief/nbf staat alle informatie over het collectief.

Overzicht kortingen CZ
* Korting basisverzekering – 7%
* Korting alle aanvullende pakketten – 10%
* Extra ruime vergoedingen in de meeste aanvullende verzekeringen

Vind de beste zorg
Via de online tool “Zorgvinder” vinden de leden de beste zorgverlener bij hen in de buurt. En kunnen zijn verschillende zorgverleners met elkaar vergelijken.

Zorgverzekering + AOV van De Amersfoortse (Doorgaanverzekering)
De Amersfoortse heeft een zeer aantrekkelijk combinatietarief als men zowel de zorgverzekering als de AOV bij De Amersfoortse heeft lopen. Deze variant wordt de Doorgaanverzekering genoemd. Korting op de basisverzekering is dan 10% en op de aanvullende verzekering 15%. Er is wel een onderscheid in korting tussen hoofdverzekerde (het NBF-lid) en medeverzekerden. Voor meer informatie over deze verzekering kun je contact opnemen met onze Meeùs contactpersoon Peter van der Steeg. Hij is te bereiken op 035-5399207 of per mail via peter.vandersteeg@Meeùs.com. Vermeld wel altijd dat je NBF-lid bent om in aanmerking te komen voor de kortingen.

De voordelen van de Doorgaanverzekering 
* Geen gedoe. Persoonlijke hulp van de Doorgaanexpert.
* Met hulp voor het gezin. Voor als er thuis extra zorg nodig is.
* Scherpe prijs. Met kortingen tot honderden euro’s per jaar.
* 5% korting op de AOV-premie
* 10% korting op de basisverzekering Zorg
* 15% korting op de aanvullende verzekering Zorg
* 10 % korting op de tandartsverzekering

Klik hier voor de aanmeldingspagina van de Amersfoortse

OHRA
OHRA heeft de premies voor 2018 bekendgemaakt voor leden van de NBF.

Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen. Daarom krijg je als lid van de NBF 8,8% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Bij OHRA bepaal je zelf
Dus bepaal je ook zelf wie jou behandelt. En wie niet. Met de OHRA Zorgverzekering heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. OHRA betaalt gewoon de rekening, zonder risico dat je achteraf een gedeelte moet bijbetalen. Logisch toch? Nee hoor, want bij veel zorgverzekeraars mag je alleen naar een zorgverlener waar zij een contract mee hebben. En moet je soms een gedeelte bijbetalen als je naar een zorgverlener gaat waar geen contract mee is.

De touwtjes in handen
Wist je dat je bij OHRA veel meer zelf mag bepalen? Bijvoorbeeld of je het verplichte eigen risico gespreid betaalt. En komt de datum waarop de premie afgeschreven wordt niet uit? Geen probleem. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt.

En een verrassing voor jou…
Als lid van NBF krijg je de module OHRA Gezond helemaal gratis. Je krijgt dan ook een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en sportkeuringen, gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en vergoeding van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meer weten? Kijk op www.ohracollectief.nl/nbf

Nog even alles op een rij:

Sluit jij de OHRA Zorgverzekering af via het collectief dan profiteer je van:
* 8,8% korting op de OHRA Zorgverzekering.
* OHRA Gezond module: gratis gezonde aanvulling op je basisverzekering.
* En ben je vrij om je zorgverlener te kiezen.

Overtuigd?
In 5 minuten is het geregeld. Ga naar www.ohracollectief.nl/nbf

Klik hier voor de Brochure OHRA zorgverzekering 2018
Klik hier voor de Pakketvergelijker OHRA zorgverzekering 2018
Klik hier voor het Premieoverzicht 2018

Wil je één of meer van bovenstaande brochures liever per mail ontvangen? Laat het dan weten via nbf@nbf.nl

De NBF streeft ernaar om altijd voordeligere tarieven en betere voorwaarden te bedingen bij beide verzekeraars. Er worden hiervoor regelmatig onderhandelingsgesprekken gevoerd. Mocht je opmerkingen of ideeën over het verzekeringspakketten hebben die we kunnen meenemen in deze gesprekken, laat het dan weten via het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Typ- en spelfouten voorbehouden. Aan deze e-mail kunnen geen rechten worden ontleend.