Voor NBF-leden: korting bij KLIK Amsterdam Animation Festival

Het is op de valreep, maar NBF-leden kunnen met korting naar het KLIK Amsterdam Animation Festival!

Registreer je nu als KLIK industry professional en je ontvangt 15% korting op een los kaartje én een speciale korting op een Multi of Unlimited Pass.

Na registratie ligt er een KLIK festival ID badge voor je klaar bij de ontvangstbalie.

Voor volledige toegang tot het festival, kun je je industry accreditatie upgraden met een Unlimited Pass of een Multi Pass. Bekijk het volledige programma hier.

Registreer hier voor een accreditatie.

UNLIMITED PASS
De Unlimited Pass geeft je de volledige KLIK-ervaring met toegang tot alle screenings en programmas gedurende de 6 dagen van het festival. Met de Unlimited Pass hoef je geen reserveringen te maken voor losse screenings: je pas is je toegangsbewijs! Let wel: het principe ‘first come, first served’ is van toepassing.

KLIK Unlimited Pass – speciale korting: € 70,- (normale prijs: €80 / € 80,50 aan de kassa) – koop hier

MULTI PASS
Met de Multi Pass kun je kiezen uit maximaal 5 screenings en programma’s van KLIK. Je kan je keuzes allemaal op één dag inplannen of verspreiden over de 6 festivaldagen. Je hoeft geen reserveringen te maken voor losse screenings: je pas is je toegangsbewijs. Let wel, ook hier geldt: ‘first come, first served’.

Multi Pass – speciale korting: € 35, (normale prijs: €37,50 / €38,- aan de kassa) – koop hier

Het KLIK Amsterdam Animation Festival vindt plaats van 17 t/m 22 oktober in het EYE Filmmuseum, Amsterdam. De korting geldt zowel online als bij de kassa.

www.klik.amsterdam