Vakbroeders: 16 oktober in Studio 31

Op maandagavond 16 oktober vindt een bijzonder evenement plaats in Studio 31 op het Media Park. Begonnen als een leuk idee om te doen op een regenachtige avond in een kroeg in Eemnes, is uitgegroeid tot een bijeenkomst waar ruim 100 collega’s uit het televisievak verwacht worden: Vakbroeders.

Initiatiefnemer Eduard Huis in ’t Veld vertelt: “Ik heb vaak discussies met collega’s over wat we mooi vinden, wat we de ultieme televisie vinden. Hoe leuk zou het zijn om samen met collega’s fragmenten te bekijken en hierover te discussiëren. En dat gaan we doen op 16 oktober!”

Iedereen die werkzaam is bij televisie kan een fragment insturen van circa drie minuten en komen vertellen waarom dit prachtige televisie is. Het fragment mag je zelf geregisseerd, geproduceerd, gepresenteerd hebben, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Het gaat gewoon om een geweldig fragment. Het mag zelfs uit een film komen. Vooraf zal door niemand minder dan Paul de Leeuw aan je worden gevraagd om een korte uitleg wat we gaan zien; vervolgens het vertonen op een groot scherm van je fragment om daarna waarom jij dit zo bijzonder vindt.

De toegang is voor iedereen toegankelijk die werkzaam, vóór of achter de camera, bij televisie. De toegang op 16 oktober (aanvang 19.30 uur) is gratis en is mogelijk gemaakt door United, NEP, Chain, Unbranded, First Line Security, Restaurant Vlaar en natuurlijk Paul de Leeuw. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via Facebook.

Bron : BM
Beeld: Vakbroeders -fragmentenbingo