Voor NBF-leden: Korting op filmkaartjes Arab Film Festival

Goed nieuws voor onze leden! Als NBF-lid kan je namelijk met korting naar de film tijdens het Arab Film Festival.

Het Arab Film Festival biedt een gereduceerd tarief aan van 7,50 euro (in plaats van 10,-) per filmkaartje, op vertoon van je ledenpas.

Reserveren kan alvast online via: www.arabfilmfestival.nl.

Het Arab Film Festival vindt plaats van 11 t/m 15 oktober bij filmtheather Cinerama in Rotterdam.

We zien jullie in Rotterdam!

Over het Arab Film Festival
Het Arab Film Festival trekt je uit je comfort zone naar alle uithoeken van de Arabische wereld, van Marokko tot Oman. Prikkelende speelfilms, korte films en documentaires voeren je mee naar Egypte, Syrië en Irak en laten je zien wat mensen daar meemaken: liefde, humor en vriendschap maar ook oorlog en vlucht. Het Arab Film Festival toont je wat je nog niét wist over het Midden-Oosten, of waar je al eens van gehoord hebt, maar dan van dichtbij. Naast films biedt het festival veel speciale activiteiten, zoals de Ladies Night en de Palestinadag, maar ook diner&film-tickets en een spetterend dansfeest.

Beeld: Ali, the Goat and Ibrahim (Sherif El Bendary, 2017)