Vertoning documentaire JESSE op NBF netwerkborrel maandag 4 september

Nog nergens te zien geweest maar aanstaande maandag bij de NBF netwerkborrel: de documentaire JESSE!

De afgelopen week is er veel te doen geweest over de documentaire ‘Jesse’, over de voorman van Groen Links. Op de film kwam veel kritiek omdat filmmaker Joey Boink zelf voor GroenLinks actief was tijdens de laatste verkiezingscampagne, en bevriend is geraakt met Jesse Klaver. Boink zou niet onafhankelijk hebben kunnen werken, meenden critici, die zijn werk een propagandafilm noemden. BNNVARA merkte de kwestie eerst aan als een ‘journalistiek schemergebied’, maar schrapte de documentaire later toch van de programmering. Kortom: een veelbesproken film zonder dat iemand hem nog gezien heeft.

Vorm nu zelf je mening! Maandag a.s. vertonen we de film op de NBF netwerkborrel en na afloop houden we een discussie met de aanwezigen over de vraag of BNNVARA het wel of niet had moeten uitzenden en het schemergebied tussen propaganda en documentaire.

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! De avond is gratis voor leden en 5 euro voor niet-leden.

Dinerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50), na afloop van het diner af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinerdeal.

Programma
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   zaal Club Up open
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 22:30   borrelen in de bar van de Kring

Wat NBF netwerkborrel – vertoning documentaire JESSE
Wanneer Maandag 4 september 2017
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis voor leden, 5 euro voor niet-leden

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-vertoning-documentaire-jesse-37332954873

Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.