Nieuwe film Paula van der Oest in première op Paff

De nieuwe film van Paula van der Oest, Kleine IJstijd, gaat op 8 oktober op Parool Film Fest in première.

Van der Oest schreef het scenario samen met Rifka Lodeizen. De film vertelt het verhaal van een groep bandleden die na een lange tijd weer bij elkaar komt. De reünie zou een chaotische en met drank overgoten avond moeten worden, totdat een van de vrienden verschijnt met een nieuwe, veel jongere vriendin.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Monic Hendrickx, Hannah Hoekstra, Ariane Schluter en Cees Geel. Vanaf 19 oktober is Kleine IJstijd te zien in de bioscoop.

De vorige film van Paula van der Oest, Tonio, ging vorig jaar ook tijdens Paff in première.

Paff 2017
De tweede editie van Paff is van woensdag 4 tot en met zondag 8 ­oktober in De FilmHallen. Het festival wordt georganiseerd door Het Parool, De FilmHallen en distributeur September Film.

Tijdens Paff kan het publiek genieten van de nieuwste kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland. Hierbij wil het festival een podium zijn voor auteursfilms, films waarin de hand van de regisseur duidelijk zichtbaar is. Ook is er een randprogramma met talkshows, lezingen en muziek.

Meer titels en gasten worden eind augustus bekendgemaakt. De eerste editie van Paff trok vorig jaar ruim 7000 bezoekers.