Inschrijvingen De Ontmoeting III geopend

Wil jij onder de begeleiding van NL Film, Submarine Channel, VPRO Dorst of Corrino Media Group, en met een budget van minimaal €10.000,-, jouw film maken? Meld dan uiterlijk 1 november je project aan voor de derde editie van De Ontmoeting!

De inschrijvingen voor De Ontmoeting zijn weer geopend! Heb jij een plan voor een fictiefilm, documentaire, animatie of andere audiovisuele productie van maximaal 6 minuten? Dien jouw project dan in via www.ditisdeontmoeting.nl! Geselecteerde projecten krijgen een bijdrage van €5000,- van een van de partners van De Ontmoeting (NL FilmSubmarine ChannelVPRO Dorst en Corrino Media Group) op voorwaarde dat zij succesvol €5000,- crowdfunden. Naast deze financiële bijdrage zullen de geselecteerde films ook gecoacht worden door de partners.

DE ONTMOETING I & DE ONTMOETING II 
De eerste twee edities van De Ontmoeting zijn een groot succes met 10 gerealiseerde films die uiteen lopen van een dansfilm, een mixed media documentaire en een volledig geanimeerde film tot films gebaseerd op actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland. De vijf films van de eerste editie beleefden hun première tijdens het Nederlands Film Festival 2016 en draaien momenteel als voorfilm in filmtheaters door heel Nederland. De vijf films die gemaakt zijn binnen de tweede editie gaan in september in première tijdens het NFF 2017. Benieuwd naar de films? Bekijk hier de trailer van de eerste editie of ga naar de website.

VRAGEN 
Je mag De Ontmoeting natuurlijk altijd bellen of mailen. In aanloop naar de indien deadline zijn ze ook aanwezig op een aantal evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld tijdens het Nederlands Film Festival bij de speeddates de kans om ons vragen te stellen. Aanmelden voor de speeddates doe je via de website van het NFF.

Indiendeadline De Ontmoeting III: 1 november 2017 
Aanmelden via: www.ditisdeontmoeting.nl

Bron: De Ontmoeting