Ruben Kazantsev en Cesar Majorana op pre-edition Mobile Movie Days

Op 7 september is er een Q&A in Museum Hilversum met Ruben Kazantsev, co-founder van het iPhone Film Festival, en Cesar Majorana van de VPRO.

Op deze Q&A, onderdeel van de Pre-edition Mobile Movie Days, zijn makers meer dan welkom, en is de toegang gratis. Ruben neemt het publiek mee met voorbeelden van topproducties uit de hele wereld.

Zijn DEPARTURE, gefilmd met een iPhone draaide zelfs op de ‘korte film selectie’ van Cannes. Bekijk hieronder een teaser van zijn film!

https://www.youtube.com/watch?v=CR8yS6dYdS8

Pre-edition Mobile Movie Days
Showcase van excellence, not to be missed!

Voor het eerst in Nederland. Een festival met films uit de hele wereld die gemaakt zijn met mobiele telefoons. Jong talent uit de hele wereld etaleert een rauwe of poëtische verbeeldingskracht. Een eye opener, een game changer en een kennismaking met de toekomst van verhalen vertellen. Een uniek evenement voor iedereen werkzaam in de media en liefhebbers van pure cinema!

Ruben Kazantsev en Cesar Majorana
Tijd: 10.00 -12.00 uur
Locatie: Museum Hilversum
Vertoning van de ontwikkeling van het filmen met mobiele telefoons vanaf het begin in 2010 tot nu en een blik in de toekomst. We gaan in een speciale montage 3 x 10 minuten zien. Na elke 10 minuten vertoning is er Q&A.

Aanmelden kan via www.dutchmediaweek.nl

Bron: Ruud van Gessel