Uitnodiging interactieve debat Beroepsprofiel AV: State-of-the-Art

Het EYE Filmmuseum nodigt AV professionals uit voor het interactieve debat Beroepsprofiel AV: State-of-the-Art.

Lees hieronder de uitnodiging en schrijf je in!

Op initiatief van de Nederlandse Filmacademie en met steun van het ministerie van OCW willen wij met elkaar de huidige stand van de Nederlandse filmwereld vastleggen. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1999. Sindsdien is er veel veranderd en een nieuw ijkpunt is daarom hard nodig. Niet per onderdeel van het vak, maar over de hele breedte.

We willen het gesprek hierover voeren met iedereen die als professional in de Nederlandse filmwereld werkt. Daarom organiseren we op 27 september, tijdens het Nederlands Film Festival het interactieve debat Beroepsprofiel AV: State-of-the-Art. Graag nodigen we u uit hierbij aanwezig te zijn. En ook om deze uitnodiging te verspreiden onder collega’s, beroepsverenigingen, voormalige studiegenoten en concurrenten.

Achtergrond
De audiovisuele sector is de afgelopen jaren op vrijwel vele fronten nagenoeg onherkenbaar veranderd, zowel technisch, creatief, financieel als beroepsmatig. Nu zijn innovatie en verandering altijd al de heartbeat van onze sector geweest, maar veranderingen op deze schaal en in dit tempo zijn ongekend.

Dit heeft niet alleen gevolgen voor gevestigde professionals, maar ook voor nieuwe toestromers die nu hun opleiding volgen. Dus voor u én voor onze toekomstige collega’s. Aan welke eisen moeten zij voldoen? Hoe kunnen zij zich het beste op de praktijk voorbereiden?

De afgelopen maanden zijn dit soort vragen uitgebreid besproken en in kaart gebracht met vertegenwoordigers van de filmindustrie. Nu is de tijd gekomen om daar als bedrijfstak een oordeel over te vellen en er een klap op te geven.

We nodigen u van harte uit onder leiding van Lennart Booij een bijdrage te leveren aan dit debat over de beroepspraktijk. Laat uw stem horen!

Datum: Woensdag 27 september 2017
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Locatie: Stadsschouwburg, Blauwe Zaal,  Utrecht
Voertaal: Engels en Nederlands
Keynote:  Janet Murray  | Past, present and future of immersive storytelling
Gespreksleider: Lennart Booij

Inschrijven? Klik hier.

Na aanmelding krijgt u meer informatie toegestuurd.

LET OP: Maximum aantal deelnemers is 175. Vol is vol.

Bron: EYE
In samenwerking met: Nederlands Film festival
Met steun van: OCW