Meld je aan voor de NFF Speeddates bijeenkomst

De NFF Speeddates bijeenkomst is dé kans om je netwerk uit te breiden. Hier kan jij als aanstormend talent kennis maken met professionals uit de filmsector. Een ochtend lang schuif je aan bij gerenommeerde filmmakers, producenten en vertegenwoordigers van omroepen. Wellicht het begin van een veelbelovend creatief of zakelijk avontuur!

VOOR WIE? 
Beginnende makers die net klaar zijn met hun opleiding en/of graag een netwerk willen opbouwen. Aanmelden is mogelijk voor filmmakers van fictie, documentaire en animatie. Om zoveel mogelijk talenten een kans te geven, is aanmelding alleen mogelijk als je niet eerder aan de NFF Speeddates hebt deelgenomen. Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is, wordt er van alle aanmeldingen een selectie gemaakt.

AANMELDEN 
Er is plaats voor 30 filmmakers. Als je je wil aanmelden, hebben we het volgende van je nodig:
1. Motivatie voor deelname
2. Een actueel CV (PDF, max 2 A4)

Stuur alles vóór 8 september 2017 naar talent@filmfestival.nl.

SELECTIE 
Na de aanmelding vindt er een selectie plaats. Na de bekendmaking van de selectie hoef je pas te betalen. Daarmee wordt dan ook de aanmelding definitief.

KOSTEN 
Deelname aan de Talent Feedback Sessies en de daarop aansluitende netwerklunch kost €10. Meer informatie volgt in de selectiemail.

NFF Speeddates bijeenkomst
Donderdag 21 september, 10:00-12:00 uur

Bron: NFF