Van Boek naar Doek tijdens Film by the Sea

Van Boek naar Doek, het pitchevenement van Film by the Sea komt er weer aan. Op 15 september kunnen film- en tv-producenten, distributeurs, rechtenmanagers en uitgevers zich onderdompelen in elkaars wereld, kennis uitwisselen én zaken doen.

Stichting CPNB, Film by the Sea en Shared Stories presenteren voor de vierde keer Van Boek naar Doek, een vakgericht programma tijdens Film by the Sea, hét jaarlijkse festival voor film en boek in Vlissingen.

Van Boek naar Doek Film by the Sea – 15 september 2017 vanaf 12.30 uur

Dagprogramma:

Ontvangst (met broodjes) en inschrijving, 12.30 uur

Het gesprek: over de overlap en raakvlakken binnen de film- en boekwereld, 13.30 uur
Wij hopen een bijzondere spreker op de Cinéma Literair-lezing te verwelkomen. Wie dit is, wordt binnenkort bekend gemaakt.

De pitch, 14.30 uur
Filmproducenten, distributeurs, uitgevers en rechtenmanagers van uitgeverijen houden een serie pitchgesprekken met elkaar.  Wij zorgen voor een afsprakenschema. Een producent spreekt om het half uur een andere uitgever en/of rechtenmanager van een uitgeverij voor een één-op-één gesprek over boekverfilmingen. In totaal zijn dit vijf á zes gesprekken. Alleen toegang (gratis) voor wie zich van tevoren heeft ingeschreven via Shared Stories.

De borrel, 17.15 uur
Voor bijpraten, doorpraten en ontmoetingen met schrijvers.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op Sharedstories.nl

Bron: Film by the Sea