VERS Avond: Filmen maar! De weg naar het witte doek + WRAP PARTY

De laatste filmmasterclass van VERS uit de reeks van vier heeft als thema ‘De weg naar het witte doek: Hoe verkoop je jouw film?’

Lees hieronder meer over het evenement:

Na maanden hard werken, is je film eindelijk af. Maar hoe zorg je dat jouw film gezien wordt? Welke partijen spreek je aan en wanneer is hier het beste moment voor?

Elke film verdient een podium. In deze laatste masterclass van de reeks Filmen maar! gaan we in gesprek met de partijen die een rol spelen bij de distributie van jouw film. Is jouw film geschikt voor TV of juist een online platform of ben je meer op zoek naar een route langs filmfestivals? Pak deze avond je kans om de experts op dit gebied te spreken.

De volgende gasten zijn aanwezig: Wouter Jansen (programmeur Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en eigenaar Some Shorts), Monique van Schendelen (expert film publiciteit) en Anke van Diejen (eigenaar Herrie Film & TV)!

En na afloop is er natuurlijk een WRAP PARTY! Zo sluiten we de reeks op gepaste wijze af en luiden we de zomer feestelijk in. Komt allen!

Datum: 3 juli 2017
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: VondelCS
Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via eventbrite.nl of aan de deur (alleen pin). Gratis voor VERS leden op vertoon van een ledenpas (zorg wel dat je online je gratis kaartje reserveert). COMBIDEAL: bij aanschaf van 4 kaarten voor hele reeks, 1 masterclass gratis!

WRAP PARTY achteraf is gratis toegankelijk.

Bron: VERS