MJC programma bekend!

Over 2 weken is het al zover: MJC 2017! Het Media Jaarcongres staat dit jaar geheel in het teken van: ‘A New World, A New Perspective’. De 10e editie Media Jaarcongres (MJC), dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse media-industrie, vindt dit jaar plaats op donderdag 29 juni in Studio 21 op het Media Park.

Goed nieuws! Vanaf vandaag staat het plenaire programma online! Hieronder een update van de laatste bevestigde sprekers:

David Mühle
Presenteert de laatste bevindingen van video bedrijf Ooyala, dat o.a een Facebook Live partner is.

Madeleine de Cock Buning
Is voorzitter van het Commissariaat voor de Media, dat toezicht houdt op de naleving van de Mediawet. De Mediamonitor die het Commissariaat al 15 jaar uitbrengt volgt de concentratie-ontwikkelingen op de mediamarkten en brengt de diversiteit in kaart.

Bas de Vos
Is bij GfK verantwoordelijk wordt voor alle media- en entertainmentklanten en daarnaast ontwikkelt hij vanuit een internationaal perspectief de Media Measurement Strategie van GfK. In zijn bijdrage gaat hij in op de laatste cijfers over media gebruik in Nederland.

Expertsessies
Naast het plenaire programma kun je een keuze maken uit een groot aantal te volgen expertsessies. Samen met een kleine tot middelgrote groep vakgenoten ga je in op een specifiek onderwerp. De sessies zijn op verschillende locaties op het Media Park. Deze expertsessies zijn gratis toegankelijk – ook als je niet naar het plenaire programma van het MJC komt.

De volgende expertsessies zijn bij te wonen:
iMMovator: Data4media
Gemeente Hilversum: De Media Mile maakt mediacultuur in Hilversum zichtbaar
iMMovator: Sport en Media innovaties
MediaMatters: Innovation Matters
Commissariaat voor de Media: 15 jaar Media Monitor
iMMovator: Virtual Worlds
Ooyala: Future of Live Video
United: Connected Camera

Inschrijven
Als je het Media Jaarcongres bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor een expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op het MJC, maar wil je wel één van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via dit formulier. Let op: bezoekers van het MJC hoeven zich dus niet via dit formulier in te schrijven voor een expertsessie.

NBF-leden kunnen met korting naar het Media Jaarcongres! Zij hebben een kortingscode in hun mailbox ontvangen.

Bron: MJC