Zend nu je films in voor de Gouden Reigers!

Was je dit jaar betrokken bij een bijzondere opdrachtfilm? Producenten en opdrachtgevers kunnen nu films inzenden voor de Gouden Reigers.

De awards voor de beste opdrachtfilms (corporate films, bedrijfsfilms, webfilms) van het jaar worden uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm in CineMec Utrecht. Inzenden is mogelijk tot en met vrijdag 14 juli a.s.

In aanmerking komen films (geen commercials) gemaakt in opdracht van een bedrijf of instelling. Het inzenden van (een link naar) de film is gratis.

Als de film wordt geselecteerd, wordt hij vertoond op de Avond van de Opdrachtfilm en maakt daarmee kans op een van de vier Gouden Reigers. Een deskundige jury beoordeelt de films op de aspecten kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Voor de geselecteerde (en daarmee genomineerde) films bedraagt het inschrijfgeld 249,50 euro excl. btw. Onder leiding van Dagvoorzitter.nl discussiëren wij met de zaal over de vertoonde films en na afloop is er een borrel.

Kaarten voor de Avond van de Opdrachtfilm (op 26 september) zijn nu te bestellen. Het aantal kaarten is beperkt, dus vroeg reserveren loont!

Bron: Ivo Broekhuizen Communicatie