DAFF Academy Vertoningsweekend

Op 23, 24 en 25 juni organiseert de DAFF het Academy Vertoningsweekend: één weekend in het Ketelhuis waarin stemgerechtigden de gelegenheid krijgen om de films, die meedingen in de Gouden Kalf Competitie 2017, op de best mogelijke wijze te zien.

Op groot scherm met optimaal geluid. In totaal vertonen we 40 films! Het gaat om de speelfilms en documentaires die sinds juli 2016 zijn uitgebracht en niet meer op groot scherm te zien zijn.

Klik hier voor het blokkenschema van het weekend. De films in de oranje blokjes zijn speelfilms en de films in de groene blokjes zijn documentaires.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@ketelhuis.nl. Aanmelding en bezoek aan het weekend is gratis voor NBF-leden. Geef hierbij aan welke filmvoorstelling(en) je wilt bezoeken onder vermelding van je naam en vakvereniging. Je kunt per voorstelling één kaart vastleggen. Extra kaartjes kunnen worden aangeschaft via de reguliere kaartverkoop van het Ketelhuis. Reageer snel, want vol is vol!

Naast filmvertoningen organiseren we ook nagesprekken met makers uit alle verschillende disciplines, om het inhoudelijke debat over film te stimuleren. Binnenkort maken we op de DAFF website bekend welke makers tijdens het weekend zullen aanschuiven.

Het DAFF Academy Vertoningsweekend wordt georganiseerd in samenwerking met ACT, NSC, NBF, VCA en Netwerk Scenarioschrijvers en komt tot stand met steun van het Cultureel Fonds Audiovisuele Producenten (CFAP).

Bron: DAFF