Voor NBF-leden: korting bij FC Hyena!

Kennen jullie FC Hyena al?

Deze Film Club bestaat nog niet zo lang, maar heeft zich in korte tijd al weten uit te roepen tot ultieme hotspot van Amsterdam-Noord. FC Hyena is namelijk niet alleen een bioscoop, maar ook een wijnbar en petit restaurant. Het is zelfs mogelijk om je diner mee de zaal in te nemen, waar je vervolgens kan neerstrijken op comfortabele, zelfgemaakte banken.

En NBF-leden hebben geluk, want zij kunnen nu, op vertoon van hun ledenpas, met € 1,50 korting naar de film bij deze ‘huiskamer aan het water’!

Door de mix van art house en populaire cinema bevat de programmering voor ieder wat wils. En als dat nog niet genoeg is, dan belooft de keuken ook nog net zo goed te zijn als het naastgelegen Hotel de Goudfazant (zelfde eigenaren!).

Meer info over de programmering en het menu vind je hier: www.fchyena.nl.

Reden genoeg om binnenkort dat (oost)pontje te pakken!