Dutch Directors Guild Radio Avond – 12 juni

Radio is booming, met name door de opkomst van de podcast die de afgelopen jaren voor een ware renaissance van radio heeft gezorgd. In Amerika behalen podcasts een wereldwijd publiek van miljoenen mensen. Maar ook in Nederland worden er uiteraard radiodocumentaires en audiofictie gemaakt. Als regisseur vertel je verhalen, dat kan ook zonder beeld, alleen met geluid.

Op de DDG radio avond kun je kennis maken met een aantal radiomakers, luisteren naar hun favoriete radioverhaal en natuurlijk ook vragen stellen.

Gastvrouw van de avond is Stef Visjager (radiomaakster). Gasten zijn:
Jair Stein (redacteur Radio Doc), Jennifer Petterson (radio- en filmmaakster), Fatos Vladi (radiomaker), Tjitske Mussche (radiomaakster) en Prosper de Roos (radio- en filmmaker).

Weet je niet wat een podcast is? Geen nood, speciaal voor deze avond is een persoonlijke podcastservice aanwezig. Een klein aantal lieftallige heren en dames die je helpen om je telefoon in te stellen en de beste podcast te vinden.

Heb je een brandende vraag die je op de radio avond absoluut beantwoord wilt zien? Email hem alvast op info@directorsguild.nl o.v.v. radiovraag. Of twitter hem met de hashtag #ddgradiovraag. Misschien wordt radiomaken wel echt jouw ding!

Laat je inspireren en luister alvast naar de Parel Podcast: een selectie van de mooiste documentaires en hoorspelen: http://apple.co/2qs47cR

Na afloop is iedereen van harte welkom bij de zomerborrel aan de bar van Het Ketelhuis.

Wil je er maandag 12 juni bij zijn? Meld je komst dan even hier. Introducees zijn van harte welkom.

Waar: Het Ketelhuis
Wanneer: maandagavond 12 juni
Aanvang: 20.00 uur
Na afloop: borrel
Toegang: gratis

Bron: DDG