Save the date! DAFF Academy Vertoningsweekend

Save the date voor het DAFF Academy Vertoningsweekend!

Één heel weekend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni in Het Ketelhuis waarin zoveel mogelijk films die in aanmerking komen voor een Gouden Kalf vertoond worden. Op het programma staan alle speelfilms en documentaires die sinds juli 2016 zijn uitgebracht in de bioscoop en die niet meer op groot scherm te zien zijn, aangevuld met nagesprekken met makers uit verschillende disciplines, om het inhoudelijke debat over film te stimuleren.

De NBF is partner van het DAFF Academy Vertoningsweekend en jullie worden daarom van harte uitgenodigd om eind juni een mooie selectie Nederlandse films die meedingen in de Gouden Kalf competitie te bekijken op groot scherm met optimaal geluid.

Meer informatie over het exacte programma voor het weekend volgt binnenkort. Save the date!