Voor NBF-leden: korting bij Studio/K!

Alweer goed nieuws voor onze leden die vanaf vandaag kunnen genieten van korting op filmtickets en filmgerelateerde evenementen bij Studio/K!

Studio/K, gelegen in Amsterdam-Oost, is niet alleen een bioscoop, maar tegelijkertijd ook een café-restaurant en een club/poppodium. Naast een bezoekje aan hun comfortabele (net vernieuwde!) cinemazalen, kan je er dus ook terecht voor heerlijke lunches en diners, clubavonden, bandoptredens, spelletjesavonden en nog veel meer.

Als dat al niet genoeg redenen zijn om eens langs te gaan bij Studio/K, dan is het wel omdat je als NBF-lid nu voor 8,- naar de film kan! De korting is enkel geldig op vertoon van een ledenpas aan de kassa.

En dat niet alleen: NBF-leden ontvangen ook korting op filmgerelateerde evenementen, zoals bijvoorbeeld op aankomende Studio/K x CineSonic avond: op woensdag 24 mei geeft techno DJ en producer Albert van Abbe een muzikale live performance bij de vertoning van drie films afkomstig uit het archief van het LIMA media art platform. NBF-leden betalen een entree-prijs van 10,- in plaats van 12,50 dus mis deze kans niet!

Bekijk het evenement hier en bezoek www.studio-k.nu voor meer info.