Veboli koppelt filmliefhebbers met persoonlijke filmadviseurs

De filmontdekkingswebsite Veboli heeft Verwante filmrecensenten gelanceerd, waarbij filmliefhebbers gekoppeld worden aan een persoonlijke filmadviseur.

Nederland telt honderden filmrecensenten. Hoe weten de Nederlandse filmliefhebbers naar welke ze het beste kunnen luisteren? Terwijl de ene recensent een nieuwe film uitroept tot de beste film van het jaar kraakt de andere recensent de film volledig af. Filmsmaken verschillen enorm. Dat maakt het voor de gewone filmkijker moeilijk te achterhalen of een film de moeite waard is of niet.

Teleurgesteld worden door een veelbelovende film of een goede film overslaan gebeurt met regelmaat. “Dat is zonde want met gericht advies kan iedereen van de juiste film genieten” zegt Thomas van Wageningen, oprichter van Veboli.

Filmliefhebbers geven aan wat ze zelf van films vinden om verbonden te worden met de filmrecensenten die hen het beste kunnen adviseren over welke films ze moeten zien en welke ze moeten overslaan. Dat is de gedachte achter Verwante filmrecensenten, de nieuwe dienst van Veboli.com. “Zo weten filmliefhebbers dat ze op de recensie kunnen vertrouwen en een film die bij hen past gaat kijken”, aldus Van Wageningen.

Filmliefhebbers kunnen nu een account aanmaken op Veboli.com voor persoonlijke filmaanbevelingen.

Veboli is een filmwebsite die persoonlijk filmadvies geeft. Veboli werkt samen met 36 Nederlandse filmrecensenten om de gebruikers nauwkeurig te koppelen aan de juiste films.

Bron: Movie Addicts