Nieuwe campagne Green Film Making en workshop tijdens AV Festival

Op 23 en 24 Mei zal Green Film Making met maar liefst twee seminars en een stand aanwezig zijn op het AV Festival in de Kromhouthal in Amsterdam.

Op het festival lanceert GFM hun nieuwe campagne. Deze is gemaakt door een team onder leiding van regisseur Gabriel Bauer en fotograaf Betul Ellialtioglu en verbeeldt de speerpunten van Green Film Making: catering, transport, art department en energie. In aanloop naar het festival zullen de beelden voor het eerst via de nieuwsbrief en Facebook te zien zijn. Op het festival zelf zijn ze als serie te bewonderen. Kom GFM bezoeken op het AV Festival 2017!

Seminar ‘EHBO-kit voor duurzaam produceren’
Benieuwd naar wat je vanaf het begin van je productie kunt doen om duurzaam te werken? Welke kennis er nu al voorhanden is en hoe je die zonder veel moeite meteen kunt inzetten? Els Rientjes van Green Film Making geeft je tijdens de seminar ‘EHBO-kit voor duurzaam produceren‘ advies en handige tips waar je direct mee aan de slag kunt! Ze presenteert de nieuwste technieken op het gebied van logistiek, water, catering, transport en energie en deelt ervaringen uit andere producties. Ook zullen verschillende duurzame leveranciers aanwezig zijn waar je direct kennis mee kunt maken.

Waar: de Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Seminar 1: 23 MEI van 6:00 PM – 6:30 PM
Seminar 2: 24 MEI van 11:15 AM – 11:45 AM

Je hoeft je niet in te schrijven voor deze seminars, maar kom op tijd want vol is vol! Verder is GFM het hele festival te vinden bij stand C-13 met tips, filmpjes en natuurlijk de nieuwe campagne!

Ook Green filmmakers kunnen tot 16 Mei een korting krijgen van 50% op de entree voor het festival! Mail naar info@greenfilmmaking.com om de kortingscode te ontvangen. Voorwaarde is dat je bent aangemeld voor de GFM nieuwsbrief.

Bron: Green Film Making