Mediaborrel Noord en BMC gaan samen verder

Twee online platforms die samen optrekken en elkaar gaan versterken op het gebied van personeelbemiddeling binnen de mediawereld. Mediaborrel Noord (MBN) en de Broadcast Media Community (BMC) slaan de handen ineen om zowel werkzoekenden als opdrachtgevers optimaal te bedienen.

De Facebook-groep Mediaborrel Noord begon ooit als ‘geintje’, maar is inmiddels zo groot geworden dat het beheren steeds meer tijd en moeite kost en niet meer ‘even tussendoor’ kan. Vandaar dat een partner werd gezocht en gevonden in de Broadcast Media Community om nieuwe stappen te kunnen zetten.

BMC is een jong platform, waar opdrachtgevers via een uitgebreide zoekmachine zélf kandidaten kunnen zoeken en rechtstreeks uitnodigen op basis van beschikbaarheid, skills, werkervaring, et cetera. Een BMC-profiel kun je beschouwen als een acquisitie tool dat je hele mediacarrière meegaat. Je actuele beschikbaarheid en laatste werkervaring zijn eenvoudig via de web app bij te houden en alle aangesloten opdrachtgevers zijn daarmee in één klap op de hoogte.

Door het samengaan van MBN en BMC hebben opdrachtgevers de keuze om een vacature wereldkundig te maken via Mediaborrel Noord op Facebook, óf heel gericht zelf te zoeken in de BMC en kandidaten daar tegen te komen en direct te benaderen. Het team van MBN-BMC zet vanaf deze week posts op Mediaborrel Noord actief door in de Broadcast Media Community.

Bron: BM