Filmdepot 2.0 live

Ruim acht jaar na de lancering van het Filmdepot is deze week de vernieuwde site live gegaan. Een nieuw uiterlijk en nieuwe functies maken dit uiterst handige downloadplatform voor bioscopen, filmtheaters en de Nederlandse pers nog aantrekkelijker.

‘Het Filmdepot was na ruim acht jaar aan een update toe’, vertelde hoofdredacteur van het Filmdepot, Jeroen Huijsdens. De site heeft een heel nieuw uiterlijk. Versie 2.0 heeft daarnaast een geheel nieuw content management systeem (CMS) gekregen. Inhoudelijk is er ook veel verbeterd. Zo is het nu mogelijk om in een keer meerdere filmbeelden en posters te downloaden.

Ook het bekende releaseschema is geïntegreerd in het vernieuwde Filmdepot en de persagenda is ook verbeterd. Zo kan de pers zich nu in een keer aanmelden voor meerdere persvoorstellingen.

Het vernieuwde Filmdepot blijft het beste te gebruiken op desktop computers en laptops, maar is nu ook op tablet en smartphone gemakkelijker te gebruiken. In de komende periode worden er nog enkele nieuwe functionaliteiten van het nieuwe Filmdepot uitgerold.

Bron: Holland Film Nieuws