Voor NBF-leden: 50% korting op toegangskaartje AV Festival

Goed nieuws! NBF-leden krijgen 50% korting op een toegangskaartje voor het AV Festival, dat op 23 en 24 mei plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam.

Het AV Festival is een nieuw evenement voor alle makers van film en televisie werkzaam in Nederland en België. Laat je twee dagen informeren en inspireren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van OTT, camera’s, VFX, live production, VR360, audio, streaming, broadcast, sound mobile, social media en advertising.

Lezingen, user groups, stands, foods & drinks zijn de ingrediënten van het AV Festival.

Zowel nationale als internationale exposanten zullen zich presenteren. Daarnaast worden er tientallen workshops en lezingen verzorgd door de beste professionals uit het vak. Bij de Tech Talk lezingen komen onderwerpen aan bod waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen kort en helder uitgelegd worden. Uiteraard is het AV Festival ook de perfecte plek om vakgenoten te ontmoeten, bijvoorbeeld bij één van de vele user group meetings.

Het AV Festival richt zich op de volgende markten:
– Productie en postproductie
– Broadcast equipment & services
– Studio, broadcast en film lighting
– Professional audio / radio
– Computer / TV graphics software & equipment
– Streaming products en services
– Broadcast automation
– Mobile broadcasting

Het thema van dit jaar is ‘Mobile Journalism’. Zo zijn er onder andere lezingen over hoe je het beste korte films kan maken en welke techniek daarbij gebruikt kan worden. Ook zorgen diverse leveranciers voor leuke aanbiedingen op het gebied van filmen met je mobiel. ‘Mobile Journalism’ is voor iedereen interessant die korte items wil gaan maken met beperkte middelen en ook voor redacteuren en verslaggevers die nog niet eerder video items hebben gemaakt. In het kader van ‘Mobile Journalism’ wordt de ’48 minutes contest’ georganiseerd. Dit is een wedstrijd waarin teams in spannende competitie een nieuwsitem maken. Aan het eind worden alle items in een AV journaal gepresenteerd.

Het AV Festival 2017 vindt plaats op 23 en 24 mei in de Kromhouthal in Amsterdam. De unieke combinatie tussen een beurs, lezingen en het ontmoeten van vakgenoten maken het AV festival tot een belevenis die je niet wilt missen.

Gebruik de volgende couponcode voor 50% korting op een dagkaart of combi-kaart voor beide dagen: avf17nbf
Ga naar: http://avfestival.nl/tickets-2/ 
De code is tot uiterlijk 16 mei te gebruiken!

Bron: AV Festival