Nieuw voor NBF-leden: 10% korting op de diensten van Cijfercombinatie

CijferCombinatie is een in Amsterdam gevestigd administratiekantoor, dat gespecialiseerd is in de administraties van ondernemers in de creatieve branches. NBF-leden krijgen vanaf nu 10% korting op de diensten.

Over Cijfercombinatie

Van onze klanten is een groot deel actief in de filmindustrie: van (post)productiebedrijven tot en met setdressers. We zijn er trots op dat we ook de NBF al een aantal jaar als klant hebben.

Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten en hun business goed te kennen, zodat we hun administratie – ons werk – zo goed mogelijk kunnen afstemmen op hun specifieke situatie. Een bioscoopkaartje in de administratie van een loodgieter is immers wat anders dan bij een regisseur.

We werken op heel veel verschillende manieren voor onze klanten. De een besteedt al het werk bij ons uit, vanaf invoer tot en met jaarrekening en aangiftes. De ander geeft er de voorkeur aan meer zelf te doen, in online software of in ons eigen excelformat. Dan doen wij het jaarwerk en verzorgen de aangifte inkomstenbelasting. En tussendoor fungeren we als helpdesk.

Wat we voor al onze klanten graag doen is meedenken en adviseren. Op financieel gebied, maar ook bijvoorbeeld in het organiseren van de administratie om het proces zo makkelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze tarieven zijn marktconform: we geven altijd vooraf een indicatie van de te verwachten kosten af zodat je weet waar je aan toe bent. NBF-leden krijgen daarop nog eens 10% korting.

Meer weten over CijferCombinatie?

www.cijfercombinatie.nl