Voor NBF-leden: Save the date voor een BTW date!

Cijfercombinatie gaat vanaf april speciale BTW workshops geven, met €10,- korting voor NBF-leden. In 3,5 uur krijg je hulp bij je aangifte en is het de bedoeling dat deze aan het einde is verstuurd. De eerstvolgende workshops vinden plaats op 7 en 21 april, dus op tijd voor de aangifte van het eerste kwartaal. Lees hieronder alle informatie.

Save the date voor een BTW date!
Gedeelde smart is halve smart

Doe je zelf je BTW aangifte maar krijg je het al benauwd als je eraan denkt? Twijfel je of je wel het onderste uit de kan haalt? Ben je regelmatig te laat? Meld je dan aan voor de BTW workshop van Cijfercombinatie.

Tijdens de workshop (3,5 uur) ga je zelf aan de slag met je administratie, en zijn wij er om je te helpen en vragen te beantwoorden. Hoe zet je alles netjes in een overzicht? Wat mag wel, wat mag niet, wat zie je over het hoofd? Wat vul je waar in? Het is de bedoeling dat je aangifte tijdens de workshop wordt afgerond en ingediend. Tick the box: kun jij met een gerust hart naar huis!

Je zit samen met andere ondernemers: gedeelde smart is halve smart en wel zo gezellig. Voor koffie/thee en een broodje wordt gezorgd.

Deelname kost normaal € 60* per persoon excl. BTW, maar NBF leden krijgen een korting van € 10.
Locatie: twentyfiveseven, Entrepotdok 64 te Amsterdam

MELD JE NU AAN!