Voor leden: Korting op cursussen College of Multimedia

Beste NBF-lid,

We bieden NBF-leden 10% korting aan op de cursussen van het College of Multimedia. Op 12 februari heeft het CMM een open dag waarvoor je van harte bent uitgenodigd. Neem hier eens een kijkje en leer meer over het uitgebreide cursusaanbod.

CMM biedt cursussen aan voor beginnende makers. Maar ook voor de ervaren rotten in het vak is er meer dan genoeg aanbod ter verdieping en bijscholing van de maker.

Zo is er de cursus Professional Video Producer, waarbij je twee avonden per week gedurende 6 maanden alle kennis en vaardigheden opdoet die nodig zijn om jezelf verder te ontwikkelen tot volwaardig allround videomaker.

Of de tweedaagse cursus Media Composer 8 – 110, die ingaat om de fundamentele onderdelen van effecten maken met dit programma.

Ook is er de complete cursus Premiere Pro. Na afloop van de vierdaagse cursus heb je voldoende basiskennis en vaardigheden voor het zelfstandig uitvoeren van digitale videomontage.

College of MultiMedia biedt als Adobe Authorised Training Centre het meest uitgebreide aanbod van officiële Adobe Creative Cloud trainingen in de Benelux. Deze worden verzorgd door onze Adobe Certified Instructors (ACI).

Dus blijf up-to-date en ga 12 februari eens kijken bij het College of Multimedia in Amsterdam.

Veel plezier!

NBF bestuur en bureau

Om gebruik te maken van de 10% korting vraagt het CMM om de NBF ledenpas.

Lees hier meer over CMM en hier over de open dag

Bekijk hier het cursusaanbod