Het IFFR is begonnen!

Tiger Friends konden donderdag hun slag al slaan en vrijdag begon de voorverkoop voor iedereen. Je slag nog niet geslagen? Bekijk dan hier snel het programma en koop kaartjes voor jouw favoriete films, events, masterclasses, Q&A’s, party’s…

TIPS, TIPS EN NOG EENS TIGER TIPS
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de leukste films en events uit twaalf dagen IFFR? Elke dag vragen we iemand anders om tips die jou helpen het kaf van het koren te scheiden. Onze eigen programmeur Inge de Leeuw (foto), FunX presentator Shay Kreuger en de redacties van VPRO cinema en CJP zijn al aan de beurt geweest. Houd ons blog de komende dagen in de gaten voor meer! Naast filmtips hebben twee trouwe Tiger Friends ook wat programmapuzzeltips op een rijtje gezet.

Bekijk hier alle tips