Sectorbrede nieuwjaarsreceptie 2017

Op maandag 16 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse sectorbrede nieuwjaarsreceptie van de film- en televisiebranche. Het evenement vindt plaats in EYE en is alleen toegankelijk op uitnodiging en na aanmelding via Eventbrite.

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door:

Netwerk Scenarioschrijvers, International Film Festival Rotterdam (IFFR), International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA), Nederlands Filmfonds, Vereniging Constructief Audio (VCA), Nederlands Film Festival (NFF), Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en Televisiemakers (NBF), EYE, Documentaire Producenten Nederland (DPN), Meeus Verzekeringen, Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), Nederlandse Filmacademie, Animatie producenten Nederland (ApN), Nederlandse Vereniging van Cinema-editors (NCE), Filmproducenten Nederland (FPN), VEVAM, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Rinkel Film, Dutch Directors Guild (DDG), Creative Europe Desk, Dutch Academy For Film (DAFF), Netherlands Society of Cinematographers (NSC), Filmdistributeurs Nederland (FDN), Go Short, Het Grote Filmfeest, Cinekid, Lira Fonds en Holland Animation Film Festival (HAFF).