Meet the Master met Lindsay Poulton van The Guardian

Graag nodigt iMMovator je uit voor een exclusieve Meet the Master sessie met filmmaker en journalist Lindsay Poulton van The Guardian. Ze is in het land voor The News Impact Summit maar op maandagmiddag 12 december is ze van 15.00-17.00 uur te gast op het Media Park voor een sessie over digital storytelling.

Lindsay Poulton heeft met haar werk al meerdere awards in de wacht gesleept. Ze heeft diverse documentaires en interactieve multimedia projecten gemaakt over onderwerpen zoals klimaatverandering, de Eerste Wereldoorlog, militaire operaties in Afghanistan en de kledingindustrie in Bangladesh. Ze is bijzonder geïnteresseerd in innovatie op het gebied van digital storytelling en nieuwe platforms. Bij haar laatste project maakte ze gebruik van Virtual Reality om een verhaal te vertellen. In deze eerste VR productie van The Guardian: 6×9: a Virtual experience of solitary confinement, ervaar je hoe het is om dagen, maanden of soms jaren lang 23 uur per dag in een cel voor eenzame opsluiting te zitten.

Tijdens de Meet the Master deelt Lindsay haar visie en ervaringen op het gebied van digital storytelling, nieuwe platforms en Virtual Reality. Laat je inspireren door deze getalenteerde filmmaker en journalist van The Guardian! Schrijf je gratis in.

Bron: iMMovator