CineCrowd en Paradiso Filmed Entertainment bieden exclusieve masterclass van Koolhoven’s BRIMSTONE

Filmliefhebbers hebben het eerste weekend van januari de kans de langverwachte film van Martin Koolhoven te zien met een exclusieve masterclass van de regisseur.

Middels de non-profit stichting CineCrowd biedt Martin Koolhoven het publiek een uitgebreide kijk op het zeven jaar durende maakproces van deze epische western thriller. Naast het  bijwonen van een masterclass zijn o.a. gesigneerde scenario’s van de film beschikbaar, kunnen donateurs tickets voor de rode loper-première bemachtigen en er zijn exclusieve rekwisieten te krijgen uit de film voor de die hard fans.

‘Met deze uitzonderlijke campagne willen we filmliefhebbers een inkijkje geven in deze bijzondere, internationale productie van Martin Koolhoven.’ – Floris Parlevliet, artistiek directeur van CineCrowd. De stichting stelt fans tot het eind van het jaar in de gelegenheid onderdeel te worden van de film. Als het streefbedrag om alles te organiseren wordt gehaald, vindt de preview van BRIMSTONE met aansluitende masterclass plaats in het eerste weekend van januari. Zo niet, dan krijgen alle donateurs hun geld terug gestort.

BRIMSTONE is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan wanneer een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt. Met o.a. Dakota Fanning, Guy Pearce, Emilia Jones, Kit Harington en Carice van Houten.

Op CineCrowd.com/Brimstone staat hoe fans onder meer de gelimiteerde tickets voor de masterclass kunnen reserveren.

BRIMSTONE is vanaf 12 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bron: CineCrowd