HET NAJAARSOVERLEG 2016

Woensdag 30 november, 20.00-22.00u. in Het Ketelhuis, Amsterdam

Meer geld voor minder films, dat is waar het Nederlands Filmfonds zich de komende jaren op wil richten. Maar kan daarmee de neergang van het marktaandeel van de Nederlandse film worden tegengaan? En vertoont het fonds misschien teveel expansiedrift door zich overal mee te willen bemoeien?

En dan het Nederlands Film Festival. Is er nog toekomst voor het NFF nu festivals als het IFFR en IDFA steeds prominenter Nederlandse films programmeren? En hebben Nederlandse filmmakers überhaupt wat aan Nederlandse filmfestivals?

Deze en andere zaken komen woensdag 30 november uitgebreid aan de orde tijdens het Najaarsoverleg 2016, de 14e editie van de (half)jaarlijkse debatavond over brandende kwesties in de Nederlandse filmwereld.

Aan de debattafel schuiven onder meer aan: Filmfondsdirecteur Doreen Boonekamp, NBF-voorzitter Anton Scholten, FPN-voorzitter Marleen Slot, scheidend NFF-directeur Willemien van Aalst, IFFR-directeur Bero Beyer en filmmaker Boudewijn Koole.

De presentatie is in handen van Isolde Hallensleben en Alex de Ronde.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ketelhuis.nl en te reserveren via 020 684 00 90.