OPROEP: DE PROEFTUIN

In samenwerking met Scriptbank organiseert VERS een nieuwe editie van De Proeftuin tijdens het VERStival op 17 december 2016!

De Proeftuin is een succesvol concept voor makers die in een veilige omgeving en in samenspraak met andere makers een filmplan willen ontwikkelen en hun netwerk willen verbreden. Tijdens gestructureerde brainstormrondes krijg je als maker in De Proeftuin een schat aan feedback en ontdek je met welke andere makers je zou willen samenwerken. Veel makers hebben in eerdere edities de basis gelegd voor een korte film, One Night Stand of speelfilm.

Voor wie?
Aanmelden is mogelijk voor scenaristen en regisseurs die nog redelijk aan het begin staan van hun carrière en die graag hun netwerk vergroten. Bij voorkeur mét een plan (fictie, documentair, animatie, experimenteel, VR, etc.), maar het mag ook zonder. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor deelname bedragen € 5,- p.p.

Hoe meld ik me aan?
1. Een filmplan van minimaal een half / maximaal 2 tekstpagina’s (PDF). Wil je het script (korte film) of moodboard laten zien, dan kun je dat meesturen voor de geïnteresseerde lezer. Het wordt echter niet besproken tijdens De Proeftuin.
2. Een actueel cv (PDF);
3. Een korte toelichting op de vraag wie of wat je zoekt – in de mail.

Stuur alles in één mail naar versawards@versfilmentv.nl.

Je kunt je aanmelden voor de proeftuin t/m 26 november.

De selectie wordt in de eerste week van december bekendgemaakt. Pas dan hoef je te betalen. Daarmee wordt de aanmelding definitief. Ter voorbereiding krijg je vervolgens toegang tot de informatie over alle projecten.

Bron: VERS