UITNODIGING: IDFA en NBF present: HDR Seminar

NBF & IDFA present: HDR Seminar
How High Dynamic Range will change your film workflow
Beste lezer,

Op dinsdag 22 november organiseert de NBF in samenwerking met IDFA een seminar over HDR (High Dynamic Range), een Q&A en een HDR product display. Bezoekers kunnen HDR content bekijken en vergelijken, wat zijn de praktische problemen en wat is ervoor nodig om een productie in HDR te draaien en op te leveren? Een HDR-scherm verkoopt zichzelf – de beelden zien er beter, frisser en overtuigender uit!

Waar 3D alleen interessant leek vanwege de nieuwigheid en ook 4K nog niet de belofte heeft waargemaakt, is het duidelijk dat het verschil dat HDR maakt wel toekomstbestendig is. Het is dus niet de vraag óf HDR de toekomst van filmmaken zal veranderen, maar wanneer.

De NBF heeft verschillende industriepartners gevraagd om de bezoekers te laten zien welke HDR producten er nu al op de markt zijn. Bezoekers kunnen op deze manier nader kennismaken met de manier waarop HDR hun workflow zal gaan beïnvloeden, zowel op de set als in postproductie.

Marcel Gonska (Duitsland) is een van de belangrijkste sprekers van het seminar. Hij is de CEO & Founder van WLC en ontwikkelt & coördineert de sales, marketing en PR activiteiten van CalMAN in Europa en het Midden-Oosten.

Philippe Vié van Cam-a-lot zal vertellen over de invloed van HDR op het werk van cameramensen.

Guy Molin (ICA) is naast inititiefnemer ook de moderator van de avond.

Toegang is gratis voor NBF-leden en IDFA-pashouders, reguliere toegang is €12,50. Aanmelden kan via Eventbrite.

Wat: NBF & IDFA present: HDR Seminar
Waar: Nederlandse Filmacademie, Markenplein 1 Amsterdam
Wanneer: 22 november – 19:00 inloop – 19:15 tot 22:30 programma en markt
Voertaal: Engels
Aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbfidfa-present-high-dynamic-range-hdr-seminar-28498029373

Tot daar!

NBF bestuur en bureau