Lancering nieuwe maandelijkse filmavond FilmHallen Fast Forward

De FilmHallen presenteert bijzondere voorpremières tijdens nieuwe maandelijkse filmavond FilmHallen Fast Forward. De eerste editie vindt plaats op woensdagavond 9 november met de langverwachte sci-fi thriller Arrival.

FilmHallen Fast Forward is de nieuwe maandelijkse filmavond van de FilmHallen. Een bijzondere voorpremière met een uitgebreid programma in het thema van de film, bestaande uit een korte film, een mini-masterclass, een quiz en een borrel. Aanvang: 19.30 uur. Toegang: €12,50 (Cinevilletoeslag: €2,50)

De eerste FilmHallen Fast Forward zal in het teken staan van communicatie met het buitenaardse. De hoofdfilm is Arrival; de nieuwe film van de Canadese regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Enemy). In deze science-fiction thriller landen buitenaardse schepen op aarde. Het is aan vertaalster Dr Louise Banks (Amy Adams) om vast te stellen of ze in vrede komen.

Het programma begint met de korte film Oscilation, geselecteerd door Imagine Film Festival, gevolgd door een mini-masterclass over film en het buitenaardse door Dan Hassler-Forest, universitair docent Media- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Presentatie van de avond is in handen van programmamaker Stefan Schoorl, die tevens de filmquiz zal verzorgen. Na afloop van de hoofdfilm wordt de avond afgesloten met een borrel.

Bezoek onderstaande website voor de kaartverkoop en meer informatie:

https://www.filmhallen.nl/film/filmhallen-fast-forward-1-arrival/

Bron: Filmhallen