Opgedoekt #6 vindt plaats op vrijdag 16 december 2016.

Voor filmfanaten is er weer een nieuwe filmavond in het vizier. Zwerfbioscoop Opgedoekt zal op vrijdag 16 december haar zesde editie houden, ergens te midden van de stad Utrecht. Iedere keer bezoekt de reizende cinema een bijzondere plek, om aan de hand van de locatie een geheel eigen filmprogramma te bieden. Om 20:00 uur vindt Opgedoekt #6 plaats op een splinternieuwe en nog geheime locatie.

Opgedoekt vertoont ongeziene werken of vergeten filmpareltjes. Geheimzinnig blijft deze filmavond wel: de filmtitel blijft onbekend, net zoals de locatie, die pas op de dag van de vertoning om 12:00 uur wordt bekend gemaakt. Verwacht méér dan een regulier bezoekje aan je vaste filmhuis. Want bij Opgedoekt is de speciale randprogrammering vaste prik: een live soundtrack onder de voorfilm door een Utrechtse muzikant of band, een inleiding door een explicateur bij de hoofdfilm. Zelfs de popcornsmaak wordt aangepast op het programma. Een bezoek aan Opgedoekt betekent op zoveel mogelijk manieren opgaan in de wereld van cinema.

Tickets voor Opgedoekt #6 zijn € 11,- / Cinevillepas € 8,50 en alleen online vooraf te verkrijgen via www.opgedoekt.nl. De locatie wordt op de dag van de vertoning bekend gemaakt aan diegene die een ticket heeft aangeschaft.

Terugkijken naar de afgelopen editie kan door het bekijken van de after movie van Opgedoekt #5

Bron: Opgedoekt