Workshop Kino Flo Select LED

Workshop Kino Flo Select LED armaturen

Kino Flo is fabrikant van Continu Licht Armaturen van hoge kwaliteit die gebruikt worden in de Film, Fotografie en Video wereld.
Met de Select 20 & 30 LED armaturen introduceert Kino Flo een Groen / Magenta controle om de spectrale curven van de meest populaire camera’s en andere lichtbronnen te matchen.
Naast de standaard ingeprogammeerde filter kleur voorselectie is het mogelijk om handmatig extra filter kleuren in te voeren. De mogelijkheden van de Select LED’s worden daarmee bijna oneindig.
De Select LED’s armaturen bevatten standaard variabele kleurtemperatuur controle, full-range dimmen en de kleurtemperatuur is regelbaar tussen 2500K en 9900K (ook via te programmeren voorkeuzes). De Select LED’s geven zacht licht en zijn flikker-vrij en bij dimmen verschuift de kleurtemperatuur niet.
Met ingebouwde DMX en Lumen Radio® ontvanger, kunnen de Select-LED’s worden aangestuurd via DMX en / of draadloos DMX.
In tegenstelling tot andere vergelijkbare merken hoeven de Kino Flo Select LED’s niet elke 2 jaar gekalibreerd te worden.
Tijdens deze workshop zal David Morphy u de mogelijkheden van de Select LED’s uitleggen en hands on laten zien. Tevens is er de gelegenheid om een en ander zelf uit te proberen.

Toegang is GRATIS
Aanmelden via: info@bbplight.nl of tel: 020 – 690 98 98
Inclusief: Koffie en Thee
Come, Touch and Play met David Morphy

Wanneer: woensdag 30 november 2016
Waar: Abberdaan 194-196, 1046 AB Amsterdam
Hoe laat: 10:00 uur – 16:30 uur
Toegang: gratis
Maximaal 40 deelnemers