NBF & IDFA present: HDR Seminar

NBF & IDFA present: HDR Seminar
How High Dynamic Range will change your film workflow

Op dinsdag 22 november organiseert de NBF in samenwerking met IDFA een seminar dat inzoomt op de High Dynamic Range (HDR) productieketen, een Q&A en een HDR product display. Bezoekers kunnen HDR content bekijken en ontdekken wat ervoor nodig is om een productie in HDR te draaien en op te leveren. Een HDR-scherm verkoopt zichzelf – de beelden zien er beter, frisser en overtuigender uit! Waar 3D alleen interessant leek vanwege de nieuwigheid en ook 4K nog niet de belofte heeft waargemaakt, is het duidelijk dat het verschil dat HDR maakt wel toekomstbestendig is. Het is dus niet de vraag óf HDR de toekomst van film maken zal veranderen maar wanneer. De NBF heeft verschillende industriepartners gevraagd om de bezoekers het verschil tussen SDR (Standard Dynamic Range) en HDR te laten zien. Bezoekers kunnen op deze manier nader kennismaken met de manier waarop HDR hun workflow zal gaan beïnvloeden, zowel op de set als in postproductie.

Wat: NBF & IDFA present: HDR Seminar
Waar: Nederlandse Filmacademie, Markenplein 1 Amsterdam
Wanneer: 22 november in de avond
Voertaal: Engels
Aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbfidfa-present-high-dynamic-range-hdr-seminar-28498029373

Voor NBF-leden en bezoekers met een Guest pass van IDFA is de avond gratis.
Andere bezoekers betalen €12,50