CineCrowd en VondelCS presenteren: CineTalks

VondelCS en CineCrowd slaan de handen ineen en organiseren vanaf november elke tweede woensdag van de maand: CineTalks. Filmavonden met ruimte voor debat waar ingespeeld wordt op de actualiteit en makers geïnspireerd worden nieuwe dingen te maken. De eerste avond op woensdag 9 november staat in het teken van de nieuwe generatie, net afgestudeerde, filmmakers.

De reeks avonden start met een avond waarin de nieuwe generatie filmmakers aan je wordt voorgesteld. De afstudeerfilms van Jelmer Wristers (Das) en Cassandra Offenberg (Het jonge sprookje), die beiden een Wildcard wonnen tijdens het Nederlands Film Festival, worden vertoond, de makers vertellen over de totstandkoming van de film en over hun plannen met het prijzengeld.

CineTalks is elke tweede woensdag van de maand en vindt plaats in VondelCS. De avonden starten om 20.00 uur. Kaartjes kosten €5,- (inclusief consumptie) en kunnen vooraf gekocht worden via EventBrite (https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cinetalks-28756970874). De volgende CineTalks zijn op 14 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart en 12 april.

Bron: CineCrowd