KLIK Script Dating

In samenwerking met Amsterdam Writers organiseert KLIK voor de vijfde keer het programma Script Dating, waarbij animatoren en schrijvers elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en inspiratie kunnen opdoen voor het schrijven van scripts voor animaties. Ben je een schrijver of animator (of een beetje van beide) en wil je feedback op je project van een groepje vriendelijke professionals? Mis je kans niet om mee te doen met deze populaire workshop!

Script Dating is een intensief middagprogramma waarin scenaristen en animatoren hun animatie-ideeën en -projecten bespreken met professionele schrijvers en met elkaar. Deelnemers krijgen gerichte, persoonlijke feedback van professioneel scriptadviseur Matthew Curlewis (Amsterdam Writers) en Orly Polak (Hub Creations). Het programma draait niet alleen om het inwinnen van advies, je ontmoet ook potentiële creatieve samenwerkingspartners en bespreekt je projecten met hen.

Deelnemers wordt gevraagd om voorafgaan aan de sessie informatie toe te sturen, voor 25 oktober. Voor meer informatie, ga naar www.klik.amsterdam.

Bron: Klik!