GoPro’s VR specialist komt naar het Media Park op 7 oktober

IMMovator organiseert in samenwerking met het Media Park en Hilversum Media Campus op 7 oktober een Meet the Master sessie met GoPro’s Matthew F. Reyes. Matthew is werkzaam als Applied Solutions Manager voor GoPro’s Advanced Media, gespecialiseerd in geavanceerde multi-camera controle. Bij GoPro is Matthew een belangrijke schakel tussen externe partners en het GoPro developers team om verschillende VR projecten uit te voeren.

Eén van de projecten van Matthew is het Human Arrow Project; een project waarbij Jeb Corliss in een wingsuite over de Grote Muur in China vloog met een snelheid van 190 km per uur en daarbij een doelwit raakte ter grootte van een kleine appel. In de twee uur durende sessie zal Matthew meer vertellen over zijn ervaringen en projecten bij GoPro.

In 2007 richtte Matthew het bedrijf Exploration Solutions op. Sinds de oprichting heeft Matthew succesvol samengewerkt met bedrijven als NASA, academische instellingen en kleine ondernemingen. Matthew is al meer dan 16 jaar betrokken in de ruimte industrie. Zo is hij werkzaam geweest als Technology and Education Strategist bij NASA Ames Research Center en manager van de officiële Burning Campus Party afgelopen jaar. In de laatste jaren is veel van Matthews werk gericht op het voor wetenschappers, ingenieurs en makers mogelijk te maken om de ruimte te ontdekken. Met het daadwerkelijke doel om te begrijpen en communiceren hoe deze technologieën het menselijk welzijn op aarde kunnen verbeteren.

Programma
De Meet the Master sessies zijn kleinschalige sessies waarin een internationale expert een speech geeft, gevolgd door een Q&A sessie. De Meet the Master sessie start om 09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur) en is rond 11.30 uur afgelopen.

Deze sessie wordt georganiseerd door iMMovator, Hilversum Media Campus, Media Park en CLICKNL en heeft als doel Nederlandse professionals die werkzaam zijn op het snijvlak van media & ICT te inspireren op een vernieuwende manier naar mens-machine relaties te kijken. De sessie is gratis toegankelijk, maar er is maar beperkt plek.

Geïnteresseerd om aan te schuiven? Schrijf je dan gratis in via de iMMovator website.

Bron: IMMovator