Uitnodiging professionalsborrel tijdens het NFF op donderdag 22 september

Voor leden van NBF:

De NBF en Meeus nodigen alle NBF-leden uit voor de professionalsborrel tijdens het Nederlands Film Festival op donderdag 22 september. Op deze dag start het programma van de Nationale Film Conferentie in de onlangs heropende Stadsschouwburg en aansluitend aan het middagprogramma zal er in de foyer van de Blauwe Zaal een borrel voor alle professionals gehouden worden. NBF en Meeus bieden de bezoekers graag een drankje aan, dus we hopen iedereen te zien in Utrecht!

Wat: professionalsborrel Nationale Film Conferentie
Wanneer: donderdag 22 september 2016 van 17:00 – 19:00
Waar: foyer Blauwe Zaal, Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht
Aanmelden: Eventbrite – www.eventbrite.nl/e/tickets-professionals-borrel-tijdens-nff-27673249434

Nationale Film Conferentie
Professionals kunnen voor €100,- een NFF-gastenpas kopen, waarmee je toegang krijgt tot alle openbare bijeenkomsten en het programma van de Nationale Film Conferentie. Zie www.filmfestival.nl/profs_nl/festival/2016/professionals-programma/accreditaties-2016/.