Lancering filmmagazine CINEMOVE is een feit

Na enkele maanden van voorbereiding is het zover. Het online filmmagazine CINEMOVE is vanaf vandaag in de lucht. Met CINEMOVE blijf je op de hoogte van het meest actuele nieuwsaanbod van alle soorten films, van blockbusters tot arthouse films. Dit alles zal worden vormgegeven in de gestaltes van recensies, interviews, nieuwsartikelen, achtergrondverhalen en diverse rubrieken.

Daarnaast verschijnt op 22 september onze eerste Krant. Een krant van circa dertig bladzijdes in een oplage van ruim 100.000 stuks. Deze zal in zijn totaliteit twaalf keer per jaar verspreid worden en is gratis verkrijgbaar op meer dan 1000 locaties zoals filmtheaters, bioscopen, VVV en horeca.

Tenslotte zal CINEMOVE binnenkort de eerste evenementen gaan organiseren. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren van Q&A’s, het inleiden van films, Secret Cinema, Ladies Nights, Men’s Nights, voorpremières (Sneaks) en openluchtvoorstellingen.

CINEMOVE is dan ook ontstaan uit een zeer grote liefde voor film en wil samen met haar partners bovenstaande doelen gaan behalen.

Bron: CINEMOVE/Stefan van den Bosch