CTM Publishing en Dennis Music creëren gezamenlijk grootste onafhankelijke production music library in de Benelux: CTM Production Music

CTM Publishing is sinds een aantal  jaren ook  succesvol als production music library uitgeverij. Zij vertegenwoordigt een aantal grote internationaal bekende libraries, waaronder Cavendish, 5 Alarm, Boosey and Hawkes, & Abaco.

Imagem heeft vorig jaar haar production library business & assets verkocht aan de Canadese uitgever OLE. CTM Publishing heeft vervolgens een contract afgesloten met OLE om deze libraries, en alle andere OLE labels (waaronder Jingle Punks), in de toekomst langdurig te gaan vertegenwoordigen in de Benelux.

Dennis Music is een van de grondleggers van production library music, opgericht in 1968 en heeft een zeer uitgebreide muziekcatalogus, waaronder Sonoton, de grootse onafhankelijke music library ter wereld. Daarnaast heeft Dennis Music ook een eigen production music label.

CTM Publishing en Dennis Music hebben besloten om met onmiddellijke ingang exclusief te gaan samenwerken. De samenwerking zal opereren onder de naam CTM Production Music en zal de beste kwaliteit production music kunnen leveren: de beste sfeermuziek voor commercials, TV, radio, film en AV producties. Van klassiek tot pop en jazz; er is muziek in elk genre. De ruim 350.000 tracks zijn te vinden op de CTMPM website op basis van het MusicSearch systeem van Sonofind, één van de beste muziek- en download programma’s in de business. De tracks zijn alle vooraf gecleared bij de rechthebbenden; hierdoor zijn deze tracks eenvoudig voor iedere periode in iedere regio, en tegen een van te voren bekend tarief te licenseren. Om een account te openen op ons platform of voor vragen kunt u  contact opnemen met het CTMPM team via productionmusic@ctm.nl of 035 647 4030. De website vindt u op: www.ctmpm.nl .

CTM Production Music zal geleid worden door Dennis Bosheck samen met Claire Niven, onder de verantwoordelijkheid van Jitze de Raaff, MD CTM Publishing.

Foto:  Jitze de Raaff – MD CTM Publishing (links) en Dennis Bosheck – CTM Production Music Manager

Bron: Dennis Bosheck