Win € 5.000,- budget voor je nieuwe film met ‘The Pitch’ – deadline 28 augustus

ShortsTV komt ook dit jaar weer naar het Nederlands Film Festival met ‘The Pitch’. Filmmakers zijn uitgenodigd om een nieuwe project te pitchen voor een industry jury en zo kans te maken op € 5.000,- budget voor de realisatie van hun korte film.

Aanmelden is eenvoudig. Stuur je filmidee plus je reel vóór 28 augustus naar ShortsTV. Alle details vind je via onderstaande link op de website van ShortsTV: http://eu.shorts.tv/page.php?id=225.

Dit wordt het vijfde jaar van ‘The Pitch’ op het Nederlands Film Festival.  Tientallen filmmakers hebben de afgelopen vijf jaar voor de camera’s van ShortsTV gestreden om de beste pitch te leveren. Waaronder Oscargenomineerden Job, Joris & Marieke, en Rob Lucker die voor zijn winnende pitch ‘Das Wad’ het jaar daarna een Gouden Kalf in de wacht sleepte.

Dus loop je al een tijdje rond met een goed idee voor een korte film. Schrijf je in en wie weet zien we je in Utrecht!

Ter gelegenheid van het Nederlands Film Festival is ShortsTV de hele maand september zender van de maand bij Ziggo en voor iedereen met een Ziggo-abonnement gratis toegankelijk. Tune in en geniet van het ruime aanbod korte films, waaronder natuurlijk ook eerdere pitchwinnaars.

Bekijk op Vimeo een filmpje met meer informatie over The Pitch!

Bron: The Pitch