Registreer nu (met korting!) voor de MEDIA-stand op MIPCOM en MIPJunior

MIPCOM, de grootste markt voor entertainment- en televisiecontent ter wereld, vindt dit jaar plaats van 17 t/m 20 oktober in Cannes. Het volledige programma is te vinden op de website van MIPCOM. MIPCOM wordt op 15 en 16 oktober voorafgegaan door MIPJunior, de markt rond kids content & audiences.

Zoals ieder jaar is de Creative Europe MEDIA-stand (gehost door media-stands.eu) weer te vinden op MIPCOM. Europese organisaties die Europese content aanbieden kunnen een accreditatie en een plek op deze stand aanvragen tegen gereduceerd tarief. In de stand worden diverse diensten aangeboden, zoals workshops, een online catalogus, screeningsmogelijkheden, een gratis bar, WIFI, een ontvangstdesk met internationale hosts, berichtenservice en vergaderruimtes.

Early birds die registreren vóór 14 september 2016 betalen 670 euro per persoon, na deze datum is de prijs 770 euro per persoon. Voor bedrijven is een beperkt aantal aparte booths beschikbaar voor 500 euro.
Voor professionals die tevens MIPJunior bijwonen heeft media-stands een speciale aanbieding van 810 euro per persoon voor accreditatie, drie programma’s en één project.

De deadline voor vermelding in de catalogus is voor MIPJunior 7 september 2016 en voor MIPCOM 14 september 2016.
Verder geldt vanwege de beperkte ruimte: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Ga voor aanmelding en meer informatie naar de website van media-stands.eu.

Bron: Creative Europe Desk NL