iMMovator IBC tours 2016

Van 8 t/m 12 september vindt in de Amsterdam RAI de International Broadcasting Convention (IBC) plaats. IBC is een jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment.

De IBC biedt bezoekers naast een uitgebreide beurs met de nieuwste technologie, een conferentieprogramma met de meest invloedrijke sprekers uit de industrie. Boeiende keynotes, masterclasses, technische papers en posters, pannels, discussie en meer. Een uitgebreid programma is te vinden op de website van IBC.

Inschrijven IBC
De IBC beurs is gratis toegankelijk voor alle professionals die zich voor 15 juli inschrijven. Wacht dus niet te lang! Schrijf je hier in.

De Gemeente Amsterdam heeft als partner van de IBC een beperkt aantal congreskaarten voor Nederlandse media professionals. Wil je in aanmerking komen voor één van deze kaarten? Vul dit formulier in, we informeren je voor 15 juli of je een kaart ontvangt.

iMMovator op IBC

Het aanbod van de IBC is overweldigend: een conferentie met meer dan 300 sprekers en een beurs met veertien hallen en meer dan 1300 stands. IMMovator is op IBC aanwezig om je wegwijs te maken.

iMMovator Best of IBC Tours
Onder leiding van iMMovator’s tourguides Frank Visser en George Freriks word je op 12 september langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Via koptelefoons word je in 2 uur bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC. Deelname aan de tours is gratis voor iMMovator leden.

Aanmelden iMMovator IBC Tour
10-12u: Ochtendtour
15-17u: Middagtour
* Tijden onder voorbehoud

Let op: voor alle activiteiten geldt dat je een toegangsbewijs nodig hebt voor IBC. Tot 15 juli is registratie voor de beurs in ieder geval gratis, dus doe het vandaag nog! Schrijf je hier in.

Bron: iMMovator