Inzending bedrijfs-, corporate- en webfilms Gouden Reigers geopend

Was je dit jaar betrokken bij een bijzondere opdrachtfilm? Producenten en opdrachtgevers kunnen nu films inzenden voor de Gouden Reigers.

De awards voor de beste opdrachtfilms (corporate films, bedrijfsfilms, webfilms) van het jaar worden uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Inzenden is mogelijk tot en met dinsdag 12 juli a.s.

In aanmerking komen films (geen commercials) gemaakt in opdracht van een bedrijf of instelling. Het inzenden van (een link naar) de film is gratis. FILM INZENDEN

Als de film wordt geselecteerd, wordt hij vertoond op de Avond van de Opdrachtfilm en maakt daarmee kans op een van de drie Gouden Reigers. Een deskundige jury beoordeelt de films op de aspecten kwaliteit, creativiteit en effectiviteit.  Voor de geselecteerde (en daarmee genomineerde) films bedraagt het inschrijfgeld 195 euro excl. btw.

Onder leiding van Dagvoorzitter.nl discussiëren wij met de zaal over de vertoonde films en na afloop is er een borrel. Kaarten voor de Avond van de Opdrachtfilm op 27 september zijn nu te bestellen. Het aantal kaarten is beperkt, dus vroeg reserveren loont. KAARTEN KOPEN

Wij zien de inzendingen tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Ivo Broekhuizen
Mirjam Tavares da Silva-Nooij

Bron: Ivo Broekhuizen Communicatie