Rotolight workshop 30 juni 2016

BBP Light organiseert op 30 juni een Rotolight workshop. De van origine Zuid-Afrikaanse Brett Florens is een internationaal veel gevraagde fotograaf die tijdens zijn werk graag gebruik maakt van continu licht.

Brett Florens:

“Dankzij de technologische vooruitgang in de afgelopen jaren hoeven fotografen niet meer bang te zijn om goede opnames in het donker te maken…

In feite is het een geweldige kans om het nachtleven te omarmen en afbeeldingen te creëren die voorheen niet mogelijk waren om te maken.

Ik laat je zien hoe je met hoge ISO’s, continu licht armaturen en goede lenzen opnames kunt maken met spectaculaire beelden als eindresultaat.

Tijdens deze workshop zal ik mijn ervaringen delen in het creëren van onderscheidende beelden die daarnaast ook een interessante dimensie toevoegen aan je fotografie.
Of het nu bruiloften, portretten of mode reportages gaat, deze workshop zal een eyeopener zijn en zal technieken toevoegen aan je huidige wijze van fotograferen en leert om buiten je comfort zone te treden.

–     Het gebruik van continulicht armaturen met een hoge CRI.

–          Inzicht in de mogelijkheden van uw apparatuur.

–          Leer hoe te focussen in moeilijke situaties.

–          Inzicht in de verschillen tussen fotograferen in goede kwaliteit daglicht in tegenstelling tot situaties met weinig licht.

De workshop leert je om situaties met weinig licht te omarmen en geeft inzicht in de mogelijkheid om prachtige beelden in minder dan ideale omstandigheden te creëren.
Het zal aanmoedigen om lateraal te denken en daardoor helpen om fotografisch te groeien.”

Brett is o.a. ambassadeur voor Nikon, Lowel-Light, Rotolight.

Laats gepubliceerde boek van Brett is “Shot in the Dark”

De workshop zal bestaan uit een ochtend en middag sessie:
30 juni Ochtend:
9.00u – 12.30u deelname prijs € 60,– p.p.
(max. 15 plaatsen)

30 juni Middag:
13.00u – 16.30u deelname prijs € 60,– p.p.
(max. 15 plaatsen)

Toegangskaarten bestellen via: info@bbplight.nl of 020 – 690 98 98
Locatie: Abberdaan 196, 1046AB Amsterdam – vrij parkeren.

BRETT FLORENS
________________________________________
Photography for me is an enigma. I fell into this career by a fortunate accident. Statistics will tell that only 13% of people worldwide will find the job that they love. Photography is my passion. This is my purpose. I strive every day to become better and I love the journey.
Photography has allowed me to travel the globe sharing pivotal milestones and personal events with people who entrust me to capture these priceless memories and allow me to tell their story my way. www.brettflorens.co.uk