Uitnodiging 5 JAAR NCE – GECUT OP DE DANSVLOER op 3 juni

Het is feest! Dit voorjaar is het alweer 5 jaar geleden dat de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors (NCE) werd opgericht — dat was om precies te zijn op 27 april 2011. Dit wordt gevierd op vrijdag 3 juni, lees hieronder de aankondiging.

De afgelopen 5 jaar heeft de NCE zich ingezet voor vakinhoudelijke verdieping en professionalisering van de beroepsgroep, onder andere door het organiseren van lezingen en seminars over het vak met diverse nationale en internationale gasten. Ons ledenbestand is in die 5 jaar gegroeid naar ruim 80 leden, en ook dat is iets waar we erg trots op zijn.

Om dit heugelijke feit – ons eerste lustrum! – niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseren we op vrijdag 3 juni vanaf 20u00 een groots jubileumfeest!

Kaarten à € 7,50 zijn inclusief een paar drankjes, hapjes, vette DJ’s en natuurlijk een hele hoop gezelligheid! Dit alles op de sfeervolle locatie van De Nieuwe KHL in Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cinemaeditors.nl/feest.

We zouden het ontzettend leuk vinden om dit bijzondere feest samen met velen van jullie te vieren. Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

We hopen jullie te zien op 3 juni!

Hartelijke groet,
De feestcommissie van de NCE.